Opis domowe frytki: Domowe frytki – prawie jak belgijskie. Tylko jak przygotować idealne frytki podobne do tych w znanych sieciach fast food? Polecam ten prosty i szybki przepis. Idealne frytki powinny być chrupiące na zewnątrz, ale miękkie i aksamitne w środku oraz by nie ociekały tłuszczem. Ziemniaki dostarczają organizmowi mnóstwo witamin i minerałów, dlatego też od czasu do czasu możemy zamienić je w domowe frytki. Musimy pamiętać o tym, że wrzucenie porcji frytek na gorący olej spowoduje gwałtown... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...