Gulasz wieprzowy z marchewką.
Gulasz wieprzowy z marchewką.
Przepis na : obiad
Gulasz wieprzowy, danie bardzo proste, ale trzeba zachować kilka zasad aby udał się wyśmienicie. Dobry gulasz jest gęsty, aromatyczny, a mięso jest tak miękkie, aż rozpływa się w ustach. Zrób gulasz zgodnie z moim przepisem, a nie będziesz używać dodatków smakowych ani zagęstników. Największym grzechem popełnianym wobec gulaszu jest zagęszczanie potrawy mąką i śmietaną!!! Gulasz zagęszcza rozgotowana cebula i ona sprawia, że jego smak to petarda. Gulasz wieprzowy podaje się z kaszą, kopytkami, k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Codziennik Kuchenny
Autor
Renata Karon-Slomczynska
Na blogu Codziennik Kuchenny dzielę się pasją do kulinariów.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gulasz, kluski, kopytka, ziemniaki, makaron, bagietka, wieprzowina, obiad, gulasz z łopatki, gulasz wołowy
Inne przepisy z Codziennik Kuchenny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję