Mięsny wtorek Dziś ponownie zapraszam Was na danie przygotowane w wolnowarze - muszę przyznać, że coraz bardziej lubię to urządzenie - wrzucam do niego składniki, włączam, ustawiam alarm na za 4 godziny i zapominam o kuchni ;) W tym czasie mogę zajmować się innymi rzeczami i nie myśleć o przypalającym się obiedzie ;) Tym razem postanowiłam przygotować szarpanego kurczaka w sosie sweet chilli. Przepis na takie danie znalazłam na stronie carlsbadcarving i zdecydowałam się go wypróbować, gdyż bardzo lubimy taki... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...