Witajcie ponownie! W poprzednim wpisie - podsumowaniu 2019 zapewniałam, że wrócę do blogowania w styczniu, niestety w zeszłym miesiącu byłam również bardzo i zwyczajnie nie miałam czasu na gotowanie. Teraz zabieram się jednak do pracy i koniec jedzenia gotowych posiłków! Ponieważ muszę wykorzystać zalegające w domu jedzenie, a mam dużo warzyw i pełne szafki suchych produktów, postanowiłam przygotować proste, jednogarnkowe danie kuchni indyjskiej - dhal z czerwonej soczewicy z dynią . Aromatyczna, lekko pik... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...