Pasta z fasoli - wegański smalec

Pasta z fasoli - wegański smalec

Pasta z fasoli - wegański smalec

Przepis na : śniadanie

Do tzw. wegańskiego smalcu podchodziłam kilka razu. Z różnym efektem, ale za każdym razem to nie było to, o co mi chodziło. Albo zbyt mdło, albo przekombinowane. Poszłam więc innym tropem i zrobiłam tak, jak kiedyś robiłam zwykły smalec. Z cebulką, czosnkiem i jabłkiem. Można też dodać odrobinę ostrej papryki czy majeranku. Może i Wam zasmakuje taka najprostsza wersja pasty z fasoli, zwanej wegańskim smalcem 😊 Składniki: 200 g suchej białej fasoli 2 średniej wielkości cebule 2 większe ząbki czosnku 1 duże kwaśne i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.