Oregano i parmesan – włoskie bułeczki

Oregano i parmesan – włoskie bułeczki

Oregano i parmesan – włoskie bułeczki

Przepis na : śniadanie

Upiekłam dzisiaj mini bułeczki, bułeczki z oregano i parmezanem. Oregano z własnej uprawy. Rośnie jak na drożdżach, więc “pierwsze strzyżenie zaliczone”. Specjalnie przykryłam zioło parmezanem, aby się nie przypaliło. O aromacie podczas pieczenia już nie wspomnę! Takie małe bułeczki to idealne pieczywo do sałatek czy pomidorowej. Często używacie oregano? Ja tak! Pizza bez oregano to nie pizza. Moje dzieciaki posypują nim serowe grzanki. Możecie sobie wyobrazić jak im smakowały bułeczki . Bułeczki z o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

codojedzenia

Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, bułki, zupa pomidorowa, sezam, pizza , ciasto na pizze, pizza przepis, pieczywo, śniadania, sałatka, sałatki, śniadanie, bez pieczenia, salatka z jajkiem, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bułka pszenna, lekkie sałatki

Inne przepisy z codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.