Przepis na : obiad
SKŁADNIKI 1/2 kalafiora 3 marchewki 1 pietruszka 1/6 selera 1 mała cebula 1 ząbek czosnku 1/2 dyni garść liści lubczyku garść natki pietruszki pieprz i sól szczypta chilli 1 liść laurowy 3 ziarenka ziela angielskiego PRZYGOTOWANIE Warzywa dokładnie umyć i obrać. Pokroić w kostkę. Włożyć do garnka wraz z przyprawami i zalać 1,5 litra wody. Lubczyk, liścia laurowego, ziele angielskie i natkę wsadzić do woreczka z gazy jałowej :) wtedy nie będzie nam sprawiało problemu wyłowienie przed zmiksowaniem. Gotujemy na ... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!