Mój Tato Rodzaj użytego drewna, ma wpływ na kolor, zapach i smak wędzonek. Jabłoń da nam bardzo łagodny dym z subtelnym owocowym posmaku i lekko słodki, można go stosować do wędzenia drobiu, wtedy barwi skórkę kurczaków, gęsich nóg, czy półgęsków na kolor ciemno brązowy, a w smaku dodaje lekkości i tak tłustej skórce. Wiśnię charakteryzuje świeży zapach choć lekko gorzki posmak, ale nie nieprzyjemny. Dym z wiśni spowija wędzonki w ciemnobrązowy kolor. Wszelkie ptactwo, czy to domowe czy dzikie, warto... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!