PIECZEŃ RZYMSKA Z SOSEM HOLENDERSKIM. THERMOMIX TM5

PIECZEŃ RZYMSKA Z SOSEM HOLENDERSKIM. THERMOMIX TM5

PIECZEŃ RZYMSKA Z SOSEM HOLENDERSKIM. THERMOMIX TM5

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI: 1 kg mięsa mielonego mięsa wieprzowego (schab lub szynka) 500 g mięsa wołowego (polędwica) 4 ugotowane jajka 3 ząbki czosnku 1 łyżka wędzonej ostrej papryki 1 łyżeczka płaska pieprzu mielonego sól do smaku 1 łyżka musztardy dijon 1 czerstwa bułka (ja użyła bułki z pełnego ziarna) 2 łyżki oleju rzepakowego 2 surowe jajka 2 szalotki (przekroić na pół) PRZYGOTOWANIE: Rozgrzać piekarnik do 180 *C  Do naczynia miksującego włożyć cebulę szalotkę i czosnek, rozdrobnić 4 sek./obr.5 - zgarnąć na dno nac... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, bułki, mięso mielone, papryka, jajko, sosy, schab, szynka, dania mięsne, obiad, przystawki, mięsa pieczone, mięso duszone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z szynki, pieczona szynka, sos mięsny

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.