Przepis na : obiad
Składniki na naleśniki: 5 jajek 1 szklanka mleka 3/4 szklanki wody 5 listków bazylii - drobno posiekanej 1 pełna szklanka mąki 2 łyżki oliwy z oliwek szczypta soli Składniki na farsz: 500 g pieczarek 1 duża cebula 1/2 łyżki masła 300-400 g fasolki szparagowej 5 ziemniaków 1 pęczek młodego szczypiorku 3 różyczki brokuła 1 jajko 2 łyżka masła Składniki na sos: 250 ml śmietanki 30% 2 ząbki czosnku 10 plasterków sera gouda Przygotowanie naleśników: Wszystkie składniki mieszamy razem tak aby uzyskać jednolitą m... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!