Składniki: 0.5 kg mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 1 cebula czerwona 1 pomidor sałata zielona 4 liście 2 ogórki konserwowe przyprawy- sól, pieprz, papryka ostra olej z pestek winogron lub oliwa z oliwek Sos oraz jego przygotowanie: 5 łyżek majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego 2 łyżki śmietany 18% 2 łyżki musztardy 1 łyżeczka curry 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka przyprawy gyros 1 średni ogórek konserwowy Ogórek konserwowy pokroić w małą kostkę i przełożyć go do miseczki. Następnie dodać majonez, jogurt naturalny,... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!