Mój mąż uwielbia ananasa, więc tym razem nie było wątpliwości, kto zje gotowe ciasto :) Ta tarta najlepiej smakuje dobrze schłodzona, więc możecie przygotować ją poprzedniego dnia i przechować w lodówce do momentu przyjścia gości. Ważne, żeby dobrze przykryć foremkę, żeby ciasto nie złapało innych zapachów. Jeśli zależy Wam na czasie, przygotujcie dżem ananasowy z ananasa z puszki – jest bardziej miękki i łatwiej go rozgotować. Tartę piekłam w foremce z wyciąganym dnem o średnicy 25 cm. Składniki na c... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...