Składniki: Biszkopt: 6 jajek 6 łyżek cukru 6 łyżek mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Krem waniliowy: 2 opakowania budyniu waniliowego 250 g margaryny 1/2 litra mleka 1/2 szklanki cukru kryształ 2-3 łyżki cukru waniliowego Frużelina z czereśni: 1/2 kg czereśni 3 łyżki mąki ziemniaczanej 2 - 3 łyżki cukru kryształ 200 + 50 ml wody Dodatkowo: posypka waflowa np.kakaowa Biszkopt - na spód tortownicy o średnicy 25 cm wyłożyć papier do pieczenia, zaś boki posmarować masłem i obsypać bułką tartą. Do m... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.