
Składniki: 6 jajek 4 łyżki miodu np. lipowy, wielokwiatowy 1 łyżka cukru waniliowego 250 g margaryny 1 szklanka mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 3 opakowania budyniu czekoladowego (1 opakowanie 40g lub 63g) 4 średnie jabłka U mnie szklanka ma 200 ml. Dodatkowo: cukier puder do dekoracji Przygotowanie: Margarynę rozpuścić i odstawiać do ostygnięcia. Jabłka obrać i usunąć gniazda nasienne i pokroić w średnią kostkę. Mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia przesiać, następnie dodać... czytaj dalej...

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.