S ō m take dni, kej 1 niy chce n ō m sie stoć przi piecu, a chciałoby sie zjejś cojsik dobrego i best ō ż 2 Chop sam wciepuje te recepty, co by Wołs trocha odci ōnżyć łod tego myślynia: co by tu uwarzić? Te danie sie robi połra minut, ale tyn delikatny smak to bydzie dobry nawet dlo rozbestwiōnych 3 degustatorōw. Co potrza? 2 małe cukinie 20 dkg kurek 10- 15 dkg wyndzōnki 4 trocha wōsztu- joł żech doł 2 frankfurterki sōl, pieprz trocha majeranku łeżka masła klarowanego Wyndzōnka i wōszt pokrejcie i na jaki... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)