Hańdyk po prowansalsku (Indyk po prowansalsku)

Hańdyk po prowansalsku (Indyk po prowansalsku)

Hańdyk po prowansalsku (Indyk po prowansalsku)

  [1] abo przynajmni joł go tak nazwoł i po prołwdzie, to mo łōn [2] wiyncy wspōlnego ze prowansjōm, niż fandzołle po bretōńsku z Bretaniōm, bo w nim sōm aby ziela, co żech sie sōm stamtōnd prziwiōz. Na niydziela nojlepi narychtować cojś lepszego i bez to taki hańdyk bōłby idealny. Co potrza? Pierś z hańdyka- a może i być take porzōndne udzisko 2-3 zōmbki czosku 1 cebula 15 dkg wyndzonki 25 dkg abo i wiyncyj pieczarkow trocha masła klarowanego klapka oliwy śmiytōnka- nojlepi 36, ale jakby sie Wōm miało od... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Chop w kuchni

Autor

chopwkuchnichopwkuchni

Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, indyk, sosy, piersi, bułki, pierś, makaron, makarony, dieta, diety, ziemniaki, mielone, boczek, sos do makaronu, drugie danie, pierś z indyka, dania z piersi indyka, mielone pieczarki, pieczarki w sosie, makaron z pieczarkami, makaron z patelni, dania z makaronem, boczek w sosie

Inne przepisy z Chop w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.