Jak sie tak spōmna 1 , jake bōło 2 moje ulubiōne jedzynie za bajtla 3 , to na zicher 4 bōły to buchty u ōłmy 5 Albiny, a dō nich zawsze bōł tyż kōmpot ze jagodōw. Moja Muter ich niy robiōła, bo padała 6 , że rołz zrobiōła i jyj niy wyszło i już jakosik tak przestała prōbować. Mie 7 sie na te buchty zbiyrało ôd dugszego 8 czasu, ale jak już żech je zrobiōł, to zarozki prziszły nazod 9 roztomajte 10 ôbrołzki i przipōmniały mi sie te dołwne 11 smaki. Co potrza? 500 g mōnki 1 szklōnka mlyka 2 jajca 3 łeżki masła... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)