Tym śniadankiem chcę udowodnić Wam, że sposób podania naszych specjałów ma znaczenie i wpływa na ogólne wrażenia smakowe :) Jeśli danie podane jest w czystym naczyniu, ładnie przybrane, to uwierzcie mi, że bardzo dużo zyskuje. Nawet (nie)zwykła owsianka może być prawdziwym dziełem kulinarnym. Dzisiejsze śniadanko ma piękny, fioletowy kolor i niecodziennie smakuje. Lekko kwaskowata, ciekawa, podana ze słodkimi malinami i poziomkami z przydomowego ogródka. Czy może być coś lepszego? :) Składniki : 200 ml mleka... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)