USZKA Z BOROWIKAMI OTULONE PARMEZANOWĄ PIANĄ

USZKA Z BOROWIKAMI OTULONE PARMEZANOWĄ PIANĄ

USZKA Z BOROWIKAMI OTULONE PARMEZANOWĄ PIANĄ

USZKA Z BOROWIKAMI OTULONE PARMEZANOWĄ PIANĄ  Patrząc na swoje ubiegłoroczne, zamrożone borowiki, postanowiłem zrobić zupełnie nowe danie. Borowiki zmiksowane na idealnie gładką pastę zawinięte w cienkie ciasto z dodatkiem parmezanowej piany. Cóż mogę więcej napisać, tego dania nie da się zapomnieć. Składniki Farsz mrożone borowiki 140 g szalotka 40 g masło 50 g sól i czarny pieprz do smaku Parmezanowa piana mleko 3,2% 200 ml parmezan 50 g Ciasto na pierogi • mąka typ 500 3 szklanki • rozpuszczone masło 1 ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu chefintheforest

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.