TARTA ZE SZPINAKIEM I FETĄ
TARTA ZE SZPINAKIEM I FETĄ
Przepis na : obiad
Tarta w wydaniu wytrawnym to zawsze wdzięczne i lubiane danie na obiad, lunch czy kolację. Jeśli chcesz podać ją gościom, dzień wcześniej spokojnie przygotuj ciasto i podpiecz oraz przygotuj farsz, a na drugi dzień całą tartę upiecz w piekarniku. Ciasto tej tarty jest tak dobre, że wykorzystuję ten przepis stosując też inne, wytrawne farsze. Jednak to tę tartę polecam szczególnie ;) Jedna z moich ulubionych! SKŁADNIKI NA KRUCHE CIASTO: · 250 g mąki pszennej · 150 g masła, zimnego ·... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Calzonella.com
Autor
Calzonella.com
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, ciasto, szpinak, feta, ser feta, mielone, obiad, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, kolacja, sosy, sałata, sałata lodowa, sałatka, sałatki, ciasta z masa, szybkie ciasto, przekąski, mięso, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, mięso na obiad, jajka z farszem, drugie danie, lekkie sałatki, sałatka z fetą, szybkie ciasto bez pieczenia, salatka z jajkiem, szybka kolacja
Inne przepisy z Calzonella.com
Dodaj komentarz