Przyszło mi do głowy , że jeżeli robię kotlety schabowe w sosie ,,myśliwskim" to można podobnie zrobić sznycle drobiowe .Robiłam już takie sznycelki (Kotleciki drobiowe w sosie ,,lodówkowym,,)-z tym , że tamten sos był bardzo przypominający ,, myśliwski. Tym razem miałam ochotę na sprawdzenie jak smakowały by z dodatkiem typowo warzywnego sosu. Okazało się , że są pyszne. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
Hmmm....poprzedni mój komentarz gdzieś się "zgubił" więc powtórzę, że sznycelki wyglądają smakowicie a w połączeniu z takim sosem to musi by rewelacja :) Pozdrawiam
Ewciu - komentarze są po prostu moderowane i pokazują się pod przepisem dopiero po zatwierdzeniu. Przykro mi ale musiałam wprowadzić zatwierdzanie by uchronić siebie i odwiedzających przed zalewem spamów i trolo których bawi wędrówka po blogach i ,, dokopywanie" wszystkim naokoło. Zatwierdzam wszystkie komentarze nawet krytyczne byle by były grzeczne :) A sznycelki polecam .