I znów pulpety. Tym razem w klasycznym sosie grzybowym. A jak w sosie grzybowym to koniecznie z kaszą. Jedno muszę wyjaśnić - nie przepadam za sosem grzybowym ze świeżych czy mrożonych grzybów .Dla mnie taki sos musi być z grzybów suszonych- tylko taki mi smakuje. Nawet gdybym robiła w sezonie grzybowym to świeże ususzę na zapas a sos zrobię z tych które mam .Taki już mój smaczek. Czas: 45 minut Składniki: Na pulpety: 1/2 kg mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 1 jajko 1 średnia bułka ( mi... czytaj dalej...
Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
moje smaki, właśnie tak lubię, sos grzybowe z suszonych kapeluszy i do tego kasza, pycha!
uwielbiamy pulpeciki. Pyszny przepis !!Pozdrawiamy serdecznieTapenda