Jarzynka z czarnej rzodkwi z tymiankiem

Jarzynka z czarnej rzodkwi z tymiankiem

Jarzynka z czarnej rzodkwi z tymiankiem

Czarna rzodkiew ma jeden feler - ,,pachnie". Zdrowa, smaczna ( bo ja bardzo lubię ten jej ostry smak )- ale ,, pachnie". No cóż - otwieram okno i robię bo pokusa jedzenia jej potem jest silniejsza niż zapachy. Surówki z surowej robię w różnych wersjach. Gotowałam już nawet zupę z ziemniaków i rzodkwi i właśnie z tego wziął się pomysł na jarzynkę z czarnej rzodkwi. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Jula G., 23 października 2013 17:56:43

czarna, biała rzodkiew :) muszę spróbować!

Justyna Bąk, 23 października 2013 18:42:02

na pewno pyszny pomysł:)