Imbirowy rosół z omletem tamagoyaki

Imbirowy rosół z omletem tamagoyaki

Imbirowy rosół z omletem tamagoyaki

Z gotowaniem rosołu to jest tak : potrzebuje czasu , dużej ilości mięsa i dużej ilości warzyw . No i oczywiście ,,świętego spokoju czyli podejścia z sercem". Bo prawda jest taka, że rosół to po prostu wywar wygotowany z mięs i warzyw . Im dłużej się gotuje tym lepiej. I właśnie dla tego ma ,, pyrkać "by białka zawarte w mięsach nie ścinały się a delikatnie rozpuszczały. Gotuję więc 1-1,5 litra rosołu co jak dla 2 osób jest o wiele za dużo . Ale za to robię z niego kilka wersji( nie licząc dań z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
tu-tusia, 20 stycznia 2014 20:56:29

Zdecydowanie moje smaki! Aż mi ślinka pociekła (mimo, że dopiero co jadłam;)

Justyna Żak, 20 stycznia 2014 22:55:38

wyglada mega smacznie:)