Gołąbki doprawiane tymiankiem
Gołąbki doprawiane tymiankiem
Podstawowy przepis na gołąbki ( tzn. z mięsa mielonego z ryżem) tyle , że farsz doprawiłam świeżym tymiankiem ( z reguły dodaję do farszu otarty majeranek).
Świeży tymianek nadaje potrawom specyficznego aromatu ,który bardzo mi odpowiadam. Dodatkowo posypuję gotowe gołąbki i sos drobnymi listkami tymianku bezpośrednio przed podaniem.
Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni
Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Autor
Buniabajewkuchni
Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, mielone, sosy, warzywa, mięso mielone, mięso, ryż, mielone mięso z warzywami, mielone z warzywami, ryż z warzywami, sos do ryżu, sos do mielonego
Inne przepisy z Buniabaje w kuchni
Dodaj komentarz
Justyna Bąk,
9 lipca 2013 15:38:39tak przyprawionych jeszcze nie jadłam:)
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję