Paszteciki z mięsem rosołowym

Paszteciki z mięsem rosołowym

Paszteciki z mięsem rosołowym

Klasyczny sposób na wykorzystanie kurczaka i marchewek z rosołu. Paszteciki w kruchym cieście. Polecam podawać z czerwonym barszczem. Z mąki, masła, jajka, śmietany i soli wyrobić ciasto. Uformować je w […] czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bullio

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

BullioBullio

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, kurczak, barszcz, ciasto kruche, kruche ciasto, mięso, przepisy na kruche ciasto, rosół, barszcz czerwony, paszteciki, marchewka, przekąski, obiad

Inne przepisy z Bullio

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.