Kaczka pieczona, nadziewana wątróbką i mięsem mielonym
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Kaczka pieczona, nadziewana wątróbką i mięsem mielonym
Soczysta i aromatyczna kaczka z pysznym farszem posmakuje niejednemu Co potrzeba: Kaczka ok. 2 kg – 2,1 kg 500 g mięsa mielonego z indyka, 300 g wątróbki drobiowej, 1 jajko, 1 średnia cebula, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 2 łyżki majeranku, Sól, Pieprz Wykonanie: Kaczkę nacieramy wszędzie (również w środku) solą, pieprzem i majerankiem, wkładamy do lodówki na całą dobę. Do miski dajemy mięso mielone z indyka, pokrojoną drobno wątróbkę, pokrojoną bardzo drobno cebulę, posiekaną natkę pie...
Czytaj dalej na blogu Bułka z ChlebemAutor
Beata Plesowicz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kaczki, bułki, chleb, indyk
Inne przepisy z Bułka z Chlebem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję