Galareta na nóżkach wieprzowych i golonkach z indyka
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Galareta na nóżkach wieprzowych i golonkach z indyka
Pyszna, pełna mięsa, aromatyczna od przypraw. Galareta zawiera naturalny kolagen, który doskonale wpływa na prawidłową pracę naszych stawów. Co potrzeba: 2 nóżki wieprzowe, 2 duże golonki z indyka (ok. 1 kg ), 2 duże marchewki, 1 pietruszka, 1/4 średniego selera, 2 liście laurowe, 8 szt. ziela angielskiego, 10 średnich ząbków czosnku, Sól, Pieprz Wykonanie: Do dużego garnka (ok. 6 l) dajemy umyte nóżki wieprzowe, golonki indycze, obraną marchewkę, pietruszkę, selera, liście laurowe, ziele angielski...
Czytaj dalej na blogu Bułka z ChlebemAutor
Beata Plesowicz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, bułki, golonka, indyk, wieprzowina, przekąski, przystawki
Inne przepisy z Bułka z Chlebem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję