Galareta na nóżkach wieprzowych i golonkach z indyka

Galareta na nóżkach wieprzowych i golonkach z indyka

  Pyszna, pełna mięsa, aromatyczna od przypraw. Galareta zawiera naturalny kolagen, który doskonale wpływa na prawidłową pracę naszych stawów.  Co potrzeba: 2 nóżki wieprzowe, 2 duże golonki z indyka (ok. 1 kg ), 2 duże marchewki, 1 pietruszka, 1/4 średniego selera, 2 liście laurowe, 8 szt. ziela angielskiego, 10 średnich ząbków czosnku, Sól, Pieprz Wykonanie: Do dużego garnka (ok. 6 l) dajemy umyte nóżki wieprzowe, golonki indycze, obraną marchewkę, pietruszkę, selera, liście laurowe, ziele angielski...

Czytaj dalej na blogu Bułka z Chlebem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.