Pstrąg z Patelni z Masłem Czosnkowym i Koperkiem

Pstrąg z Patelni z Masłem Czosnkowym i Koperkiem

Pstrąg z Patelni z Masłem Czosnkowym i Koperkiem

Przepis na : obiad

Na ryby namawiać długo  nie trzeba. Jeśli chodzi o pstrągi to moje dziecko jada je bardzo chętnie, wystarczy ściągnąć kręgosłup i prawie gotowe. Najbardziej lubimy taką z patelni smażoną praktycznie bez tłuszczu, bo do środka ryby wkładam między innymi domowe masło czosnkowe, które pod wpływem temperatury i tak się wytapia i wypływa na patelnię. Na patelnię też nie mogę narzekać, bo to przecież Woll. Wracając do ryby podałam ją z czarnym ryżem i najzwyklejszą sałatą lodową ze śmietaną. Składniki: 2 św... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

BlondynkaGotujeBlondynkaGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, pstrag, ryż, sałata, ryby smażone, sałata lodowa, owoce morza, awokado, sałatka, sałatki, sałatka z ryżem, obiad, ryż smażony, sałatka z sałatą lodową, awokado sałatka, smaczna sałatka, sałatka do obiadu

Inne przepisy z Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.