Przepis na : śniadanie
Składniki: 1 dojrzałe awokado 5 jajek sok z połowy cytryny sól pieprz Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, wystudzić, przekroić na połówki i wyciągnąć żółtka.Obrać awokado.Żółtka, awokado i sok z cytryny zmiksować w blenderze i doprawić solą i pieprzem. Powstałą masę przełożyć do szprycy i napełnić nią pozostałe białka. SMACZNEGO :) czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...