Biszkopt Czekoladowy na Tort

Biszkopt Czekoladowy na Tort

Biszkopt Czekoladowy na Tort

Zawsze wychodzi. Nigdy nie opada. Nie trzeba nim rzucać, przyznam się - nigdy nie rzucałam swoimi biszkoptami, które nigdy mi nie opadają. Polecam! Biszkopt: 6 jajek 1 i 1/2 szklanki  cukru pudru 2/3 szklanki (100g) mąki pszennej 2/3 szklanki (100g) maki ziemniaczanej 2 łyżki kakao 1 łyżeczka płaska proszku do pieczenia Przygotowanie:Biszkopt: Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Dno tortownicy o średnicy około 25-26 cm wyłożyć papierem do pieczenia, zapiąć obręcz wypuszczając papier... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Autor

BlondynkaGotujeBlondynkaGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekoladowa, pieczenie, mąka, biszkopt, cukier puder, mak, tort, jajko, torty, cukier, kakao, ciasto biszkoptowe, ciasta biszkoptowe , ciasto, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto z makiem, ciasto z białek , ciasta z masa, ciasto z masa

Inne przepisy z Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Ervisha, 24 maja 2013 12:45:37

Mój ulubiony :)

Bo(ro)n Appétit, 24 maja 2013 14:14:47

Bardzo dobry przepis :) Robię podobnie i zawsze biszkopt wychodzi :)Miłego dnia,Agata