Wiosenny obiad jednogarnkowy – polędwiczki duszone w warzywach :)

Wiosenny obiad jednogarnkowy – polędwiczki duszone w warzywach :)

Wiosenny obiad jednogarnkowy – polędwiczki duszone w warzywach :)

Wiosenny obiad jednogarnkowy – polędwiczki duszone w warzywach Smaczne, szybkie i niskokaloryczne danie. Delikatne mięsko wieprzowe duszone z młodą kapustką, pomidorami, cebulką i papryką, to świetny pomysł na pyszny i zdrowy obiad dla całej rodziny.       Składniki: 2 polędwiczki wieprzowe 1 cebula 1 młoda kapusta 1 czerwona papryka 2 pomidory 1/4 szklanki bulionu lub wody pół pęczka koperku Przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, liść laurowy, ziele angielskie olej do smażenia &n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.