Sezonowa surówka odpornościowa

Sezonowa surówka odpornościowa

Sezonowa surówka odpornościowa

Przepis na : obiad

Sezonowa surówka odpornościowa Jesień i zima to czas wirusów i spadku odporności, dlatego tak ważna jest w tym okresie dieta bogata w witaminy i przeciwutleniacze. Prostym i skutecznym sposobem na zmniejszenie zachorowania jest jedzenie świeżych warzyw, owoców i kiszonek. Polecam Wam więc dzisiaj łatwą i ekspresową w wykonaniu surówkę, która nie tylko jest bardzo smacznym dodatkiem praktycznie do każdego obiadu, ale też wspiera prawidłową pracę układu odpornościowego. Pyszna i kolorowa bomba witaminowa! &nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.