Pierogi z mięsem z rosołu
Pierogi z mięsem z rosołu
Pierogi z mięsem z rosołu Często po niedzielnym rosołku zostaje nam niewykorzystane mięso, więc w moim dzisiejszym wpisie podrzucam ciekawy pomysł na jego przetworzenie. Pierogi ze zmielonym i dobrze doprawionym gotowanym mięsem są smaczne, delikatne i bardzo aromatyczne. Ważne aby farsz był dość wilgotny i wyrazisty w smaku. W tym celu do mięsa dodajemy podsmażoną na masełku cebulkę, rosół oraz aromatyczne przyprawy. Składniki: Składniki na ciasto: 100 ml wody 1 łyżka masła 1 szklanka mąki +... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, pierogi przepis, mięso, mielone, ciasto, rosół, obiad, pierogi z mięsem, kluski, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, mięso mielone, danie jednogarnkowe, sałatki, sałatka, kurczak, przystawki, przekąski, boczek, udka , dania mięsne, przekąska, wołowina, szybki obiad, obiad na szybko, udka z kurczaka, tani obiad, jajka z farszem, sałatka imprezowa, sałatka do obiadu
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz