Likier krówkowy Pyszny, wyborny i aksamitny w smaku likierek, który składa się zaledwie z trzech prostych składników. Niezwykle szybki i prosty w wykonaniu trunek. Świetnie rozgrzeje nas w zimowe wieczory. Przelany do buteleczek i ładnie udekorowany, może posłużyć jako miły upominek świąteczny Składniki: 1 puszka masy krówkowej – kajmaku, ok 450 gram 200ml śmietanki kremówki 30% 250ml wódki *** Do małego garnuszka wlewamy śmietankę, dodajemy masę kajmakową i podgrzewamy... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Likiery, ach likiery! Słodkie trunki, których wręcz nie da się nie lubić. Kiedyś najpopularniejszym likierem był ajerkoniak, lecz w obecnych czasach wyobraźnia ludzka nie zna granic i powstaje wiele nowych likierów.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...