Cukinia po meksykańsku

Cukinia po meksykańsku

Cukinia po meksykańsku

Cukinia po meksykańsku Cukinia faszerowana mięsem mielonym, fasolką, papryką, ryżem oraz sosem pomidorowym i zapiekana pod pierzynką z żółtego sera to wspaniały pomysł na smaczny i szybki obiad lub przystawkę na przyjęcie. Polecam!     Składniki: 3-4 młode cukinie średniej wielkości 300g mięsa mielonego – wieprzowego 1 cebula 2 ząbki czosnku pół czerwonej papryki 1 pomidor pół szklanki kukurydzy konserwowej pół szklanki czerwonej fasoli z puszki 50g ryżu (ważony przed ugotowaniem) przyprawy: sól,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, mielone, obiad, ryż, mięso mielone, mięso, cukinia faszerowana, fasola, szybki obiad, obiad na szybko, sos pomidorowy, fasolka, sosy, pomysł na obiad, danie jednogarnkowe, dania mięsne, sałatka, ciasto, sałatki, przetwory, przystawki, przekąski, surówka, czerwona fasola, grill, świąteczne przepisy, przekąska, fasola czerwona, kuchnia meksykańska, wieprzowina

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.