Przepis na : obiad
Prosta i szybka w przygotowaniu potrawka z kurczaka. Świetny pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu. Najlepiej smakuje podana z ugotowanym ryżem lub tłuczonymi ziemniakami. Pożywny i tani obiad. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ok 400 gram mięsa z obranego kurczaka z rosołu ( ważone obrane z kości i ze skóry) 70-80 gram mrożonego groszku 1 większa bądź 2 mniejsze ugotowane marchewki z rosołu 2 szklanki zimnego rosołu, ( odmierzane szklanką o pojemności 250 ml) 2 łyżki masła 2 łyżk... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...