Przepis na : obiad
Tego typu zapiekankę często robię, gdy potrzebny jest obiad nieskomplikowany, jednogarnkowy i o niewielkim zróżnicowaniu składników, które najczęściej mam w domu, bo jakieś mięso jest zazwyczaj w lodówce, kapusta stoi w beczce w piwnicy u rodziców, grzyby z zeszłorocznych zbiorów w zamrażalniku, a reszta to stały element mojej lodówki. Jest bardzo smaczna i syta, można ją robić w wielu kombinacjach zmieniając smak sosu czy dodatki.Tutaj w wydaniu z mięsem mielonym.Przepis dodaje do akcji "Pokochaj olej rze... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Wyglądają ślicznie, chętnie się poczęstuję:) Przepis jak najbardziej do wypróbowania!
Fajna zapiekanka... super pomysł! Jeszcze nigdy nie próbowałam zrobić zapiekanki z kapustą... Jestem zainspirowana :)