Zapiekanka kapuściana w cieście francuskim

Zapiekanka kapuściana w cieście francuskim

Zapiekanka kapuściana w cieście francuskim

Przepis na : obiad

Tego typu zapiekankę często robię, gdy potrzebny jest obiad nieskomplikowany, jednogarnkowy i o niewielkim zróżnicowaniu składników, które najczęściej mam w domu, bo jakieś mięso jest zazwyczaj w lodówce, kapusta stoi w beczce w piwnicy u rodziców, grzyby z zeszłorocznych zbiorów w zamrażalniku, a reszta to stały element mojej lodówki. Jest bardzo smaczna i syta, można ją robić w wielu kombinacjach zmieniając smak sosu czy dodatki.Tutaj w wydaniu z mięsem mielonym.Przepis dodaje do akcji "Pokochaj olej rze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
wiosenka27, 17 lipca 2013 08:57:12

U mnie takie danie będzie mile widziane:)

Inspirowane Smakiem, 17 lipca 2013 09:13:10

Przyznam, że wygląda smakowicie:)

Marta- Taste Eat, 17 lipca 2013 13:04:23

Wyglądają ślicznie, chętnie się poczęstuję:) Przepis jak najbardziej do wypróbowania!

Kulinarny Zenit, 17 lipca 2013 17:23:27

Fajna zapiekanka... super pomysł! Jeszcze nigdy nie próbowałam zrobić zapiekanki z kapustą... Jestem zainspirowana :)

Justyna Bąk, 17 lipca 2013 19:57:37

pycha:)

justka2712, 17 lipca 2013 22:04:29

Prezentuje się niezwykle smakowicie! :)

Izaa, 19 lipca 2013 10:25:36

ale super miałas pomysł