Przepis na : obiad
To danie nie przyciąga wzroku, nie wygląda apatycznie ale to ostatnio ulubiony sposób mojego męża na wyróbkę. Całą patelnię jaka powstaje z tej porcji potrafi zjeść na raz. taka mamałyga z ryżu i wątróbki naprawdę mu smakuje. Co do dodatków to można je tutaj zmienić. Ostatnio robiłam z brokułami, dzisiaj widzicie są ogórki kiszone, ale użyć można także papryki czy pieczarek. Dla wielbiciela wątróbki drobiowej to naprawdę dobre danie. Polecam. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...