Przepis na : obiad
13 marca miałam przyjemność wraz z innymi blogerami na zaproszenie firmy Sokołów uczestniczyć w warsztatach Akademii Smaków pod hasłem ZERO WASTE z nieocenionym powszechnie znanym kucharzem Piotrem Kucharskim. A wszystko odbyło się w studio kulinarnym Comford Food w Hali Koszyki w Warszawie. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...