
Przepis na : obiad
13 marca miałam przyjemność wraz z innymi blogerami na zaproszenie firmy Sokołów uczestniczyć w warsztatach Akademii Smaków pod hasłem ZERO WASTE z nieocenionym powszechnie znanym kucharzem Piotrem Kucharskim. A wszystko odbyło się w studio kulinarnym Comford Food w Hali Koszyki w Warszawie. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...