Początek grudnia zaczął się bardzo miło, bo od spędzenia soboty w Warszawie w studio kulinarnym CookUp na warsztatach pod hasłem “Jak cieszyć się zdrowym świętowaniem z bliskimi?”. Spotkanie blogerów odbywało się pod patronatem Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej IŻŻ z udziałem Jagny Niedzielskiej propagatorki nurtu zero waste w kulinariach, gwiazdy stacji Kuchnia+. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...