Przepis na : obiad
Dzisiaj propozycja na coś co od dawna chciałam zrobić, ale jakoś nigdy się nie składało. W końcu zrobiłam, mianowicie polędwiczkę w cieście francuskim. Danie eleganckie, pięknie się prezentuje, dobrze smakuje i nie jest trudne. Dodatki można użyć takie jakie się lubi. Ja dodałam tylko warzywa ale można tez grzyby. Polecam bo na wielkanocnym stole będzie się pięknie prezentować. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...