Łopatka sznurowana w musztardzie

Łopatka sznurowana w musztardzie

Łopatka sznurowana w musztardzie

Przepis na : obiad

Do tej pory łopatkę najczęściej używałam do gulaszu. Tym razem postanowiłam zrobić z niej pieczeń. Wiadomo ze to mięso jest trudno kupić w ładnym zwartym kawałku, dlatego postanowiłam je związać formując zgrabny kawałek na pieczeń. Do tego zioła, marynata i wyszło pyszne, świąteczne danie. Łopatka zyskała całkiem nowe oblicze.  Czytaj więcej » czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 14 marca 2013 10:20:33

musi być smaczna:) chętnie bym zjadła plasterek:)

galantyna.pl, 14 marca 2013 13:05:12

Dobre mięsko to gwarancja dobrego dnia...Wasz będzie mega dobry:)

Olimpia Davies, 14 marca 2013 14:25:26

Idealna na świąteczny stół:-)

Bernadeta, 14 marca 2013 23:47:50

dziekuje, polecam.

Bernadeta, 14 marca 2013 23:48:11

oj tak. dziekuje.

Bernadeta, 14 marca 2013 23:48:48

dokładnie, w święta do powtórzenia.

Antenka, 15 marca 2013 10:51:19

mmmm soczyste zdjęcia!!!:D bosko wyszła

Izaa, 15 marca 2013 18:16:19

ależ kusząco wygląda

Beata Podgórska, 4 listopada 2013 21:53:24

Zrobiłam, smak i wygląd doskonały, a przy tym przepis naprawdę prosty. Cieszę się, że wytypowałam ten przepis aby zagościł na naszym stole :)

Bernadeta, 4 listopada 2013 22:21:58

ciesze się niezmiernie i polecam się na przyszłość.