Przepis na : kolacja
Boczek to jedna z tradycyjnych polskich wędlin, często niedoceniana ze względu na jego tłustość. Ale wystarczy odpowiednio go przygotować by uzyskać fantastyczny smak, miękkiej z przyrumienioną skórką wędliny. Tak upieczony boczek smakuje od razu na ciepło, ale jeszcze lepiej na drugi dzień po schłodzeniu. Rodzaj przypraw można zmieniać w zależności od upodobań. Można tez zrobić go w postaci rolady. Na święta idealny. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...Witam! Nominowałam Twój blog do Liebster Blog :) Zapraszam do siebie po szczegóły. Miłej zabawy! ciastkarnia-na-kruchym-spodzie.blogspot.com
O tak zgadzamy się taki boczek smakuje rewelacyjnie :-) Dzięki za przypomnienie :-)
Nie wiedziałam, że upieczenie boczku jest takie proste! Upiekłam i zachwyciłam rodzinę. Mój syn wstawał w nocy i wyjadał Dziękuję za przepis
Super, dziękuję za odpowiedź, zrobię na święta, na pewno wyjdzie pychota, napiszę :)