Co do chleba? #5 Merci monsieur Pasteur!

Co do chleba? #5 Merci monsieur Pasteur!

Co do chleba? #5 Merci monsieur Pasteur!

Przepis na : kolacja

Zachciało mi się domowej kanapki. Ale nie jakiejś tam współcześnie wybajerzonej. Porośniętej zieleniną. Ze sklepową padliną. Zachciało mi się takiej jaką babcia robiła, kiedy jeździłam do niej na wakacje. Prostej. Pachnącej wspomnieniami. Zachciało mi się. I zrobiłam. Tym bardziej, że tutejsza padlina w niczym nie przypomina polskiej wędliny. Jakieś to takie bezpłciowe. Z czego oni to robią? Bo chyba nie z mięsa. Nie to co mój wypassss! Pracy niewiele. A wspomnień mnóstwo. I ten smak. Za każdym razem może by... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bastalena

Autor

bastalenabastalena

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słoik, kanapki, kanapka, karkówka, śniadanie, por , do pracy, śniadania, ogórki, cebula, galaretka, ogórek, chleb, mięso, proste i szybkie przepisy, susz, kolacja, ogórki kiszone, pietruszka, czosnek, porem, chleb z ziarnami, chleb pełnoziarnisty z ziarnami, karkówka w cebuli

Inne przepisy z bastalena

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję