Bułki na parze, kluski na parzy, paruchy, pampuchy czy parowańce? Niezależnie jak je nazywasz, zawsze tak samo pysznie smakują. Dobre na szybki obiad. A najlepsze jest to, że można się nimi zajadać zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Można je podawać np. z dżemem, sosem truskawkowym, ale też z sosem pieczarkowym . Z czym jeszcze polecacie? {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/06\/bulki-na-parze-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/06\/bulki-na-parze-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/06\/bulki-na-parze-320x200.jpg"],"recipeIngredient":["20g \u015bwie\u01... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...