Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Smaczna i szybka do przyrządzenia surówka z kapusty pekińskiej, kolorowej papryki, kukurydzy i ogórka z sosem cezar. Surówka jest kolorowa i doskonale łączy się z sosem cezar od firmy  Fanex . Składniki: 1 kapusta pekińska 1 mała papryka czerwona 1 mała papryka żółta 1 mała papryka zielona 1 ogórek zielony Puszka kukurydzy Pęczek szczypiorku 1 saszetka sosu cezar Fanex 3 łyżki majonezu Sól, pieprz Sposób przygotowania: Umytą i osuszoną kapustę pekińską drobno kroimy, obranego ogórka i oczyszczone papry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.