Polecam Wam dzisiaj kolejny przepis na prosty w wykonaniu i pyszny jabłecznik . Tym razem - z połówkami jabłek. Jabłek nie trzeba kroić ani trzeć na tarce. Wystarczy obrać, przekroić i wydrążyć gniazda nasienne. Dzięki temu ciasto przygotujecie bardzo szybko, a podczas pieczenia połówki jabłek zamienią się w pyszny mus. składniki: 2,5 szklanki mąki 2 pełne łyżki cukru pudru 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia cukier waniliowy 1 jajko 250 g masła 150 g serka waniliowego 6 - 8 jabłek, najlepiej an... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...