Pierogi z pieca z farszem z soczewicy z dipem czosnkowym

Pierogi z pieca z farszem z soczewicy z dipem czosnkowym

Pierogi z pieca z farszem z soczewicy z dipem czosnkowym

Przepis na : obiad

Składniki na ciasto: 0,5 kg mąki pół opakowania suchych drożdży 2 łyżeczki cukru trzcinowego 2 łyżki letniej wody 3 jajka 1 łyżka masła pół szklanki mleka olej Farsz: 2/4 szklanki soczewicy 2 marchewki 2 pietruszki korzeń cebula sól  pieprz 1 łyżka oliwy Przygotowanie: 1. Do miski wlej letnią wodę, dosyp 1 łyżkę mąki, drożdże i cukier. Odstaw, aby drożdże urosły. Kiedy zaczyn urośnie wsyp resztę maki do misy, w której będziesz wyr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.