Gołąbki z warzywnym nadzieniem w sosie

Gołąbki z warzywnym nadzieniem w sosie

Gołąbki z warzywnym nadzieniem w sosie

Przepis na : obiad

Miałam w planach zrobienie gołąbków. Zobaczyłam fajną główkę kapusty włoskiej. Kupiłam. Zrobiłam je z czarną komosą, ale nie jest to składnik niezbędny. Po prostu nie miałam ryżu. W sklepach też go nie było.Półki w mojej okolicy puste przez koronawirusa. Zatem czy do środka dodacie ryż, komosę białą, czarną czy kaszę - też będzie pysznie. Farsz: 1/2 szklani suchej komosy 1/2 szklanki zielonej soczewicy 3/4 szklanki czerwonej soczewicy 3 średnie marchewki cebula 3 ząbki czosnku sól i pieprz do smaku 2 łyżki ol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.